p

Urenregistratie en rittenregistratie

Als ZZP'er wordt het registreren van uren en ritten kinderlijk eenvoudig met Boekhoudservice. Na het aanmaken van projecten met taken heb je de mogelijkheid om uren te registreren voor deze projecten. Deze uren kun je vervolgens weer factureren naar jouw contacten. Voor jouw gemak wordt de urenstaat als bijlage geplaatst bij de conceptfactuur. Daarnaast heb je de mogelijk om gebruik te maken van Rittenregistratie. Hiermee heb je een sluitende (en controleerbare) rittenregistratie waarmee je kunt bewijzen dat je, op kalenderjaarbasis, niet meer dan 500 privékilometers hebt gereden.

OVER- OF INSTAPPEN IS SIMPEL, REGISTREER EN LAAT JE VERRASSEN!

Maak direct een account aan of login met jouw social account. Je krijgt direct 30 dagen gratis toegang!
Uren registreren
Na het aanmaken van projecten kun je eenvoudig uren registreren op taken van deze projecten. Hierbij kun je niet alleen uren registreren, maar ook eventuele kilometers mocht je deze willen doorbelasten aan jouw contact. Uren invoer is zeer eenvoudig dankzij de week weergave.
Projecten
Door projecten vast te leggen kun je via taken bij projecten op detail niveau je uren registreren. Dit kun je zo eenvoudig of uitgebreid maken als jij zelf wilt.
Uren factureren
Na het registreren van uren heb je de mogelijkheid om deze te factureren naar jouw contact. Hierbij selecteer je een periode en daarna de uren die gefactureerd moeten worden. Voor jouw gemak plaatsen wij in de concept factuur de urenstaat als bijlage. Je vergeet hierdoor nooit meer een uur te factureren.
Overzicht uren
Met urenregistratie van Boekhoudservice.nl wordt het bijhouden én factureren van jouw uren kinderlijk eenvoudig. Na het aanmaken van een project heb je de mogelijkheid om uren en kilometers per taak bij te houden. Vervolgens kun je deze zeer eenvoudig factureren. Het overzicht geeft inzicht in jouw reeds ingevoerde uren. Filter dit overzicht per klant, maand en jaar.
Rittenregistratie
Je kunt met een sluitende (en controleerbare) rittenregistratie bewijzen dat je, op kalenderjaarbasis, niet meer dan 500 privékilometers hebt gereden. De rittenregistratie add-on van Boekhoudservice.nl voldoet aan alle eisen die de Belastingdienst stelt voor het registreren van ritten.