p

Uitgaven - Inzicht in al jouw kosten

Aankopen voor je zaak (uitgaven) kun je eenvoudig inboeken, waardoor het bijhouden van je administratie snel gebeurd is. Je selecteert een contact, specificeert de uitgave en je geeft aan of je de factuur contant hebt betaald. Ten slotte kun je er eenvoudig een bijlage aan toevoegen, zoals een PDF-bestand van de originele inkoopfactuur of een scan van het bonnetje. Ook heb je de mogelijkheid om je facturen in te scannen en deze (zoveel mogelijk) automatisch te laten herkennen via onze Scan & Herken add-on.

OVER- OF INSTAPPEN IS SIMPEL, REGISTREER EN LAAT JE VERRASSEN!

Maak direct een account aan of login met jouw social account. Je krijgt direct 30 dagen gratis toegang!
Al je bonnetjes op één plek bewaren
Scan en upload al jouw bonnetjes zodat je deze op één plek kunt bewaren en ordenen. Als bijlage van een uitgave kun je altijd heel eenvoudig terugkijken hoe de daadwerkelijke factuur er ook al weer uitzag en wat daar opstond.
Labels geven inzicht
Door een uitgave te specificeren wordt niet alleen het juiste BTW percentage geselecteerd, maar heb je ook de mogelijkheid om aan te geven om wat voor soort kosten het gaat. Hiervoor gebruik je labels. Bijvoorbeeld autokosten.
Contante betaling
Als een je uitgave contant hebt betaald, kan je dit aangeven bij de uitgave. Hierdoor wordt onder water de mutatie gedaan binnen kas. Ook wordt de uitgave automatisch op betaald gezet.
Altijd het juiste BTW percentage
Boekhoudservice.nl heeft een speciale BTW-ondersteuning. Hierdoor heb jij de mogelijkheid tot het specificeren van inkoop binnen en buiten EU en de mogelijkheid tot het specificeren van verschillende BTW-tarieven. Daardoor wordt de factuur altijd op de juiste manier verwerkt en is de BTW-aangifte straks zo gedaan.
Scan & Herken
Heb je veel facturen te verwerken? Of wil je dat Boekhoudservice.nl dit voor jou doet? Maak dan gebruik van onze add-on Scan & Herken. Voor slechts 0,45 euro (ex BTW) per scan proberen wij zoveel mogelijk informatie automatisch te herkennen en daarmee een voorstel voor een uitgave te maken.