p

Instellingen - Personaliseer jouw omgeving

Pas Boekhoudservice.nl aan naar je eigen wensen. Zo heb je de mogelijkheid om de algemene informatie van jouw zaak aan te passen, layouts voor facturen, offertes en betalingsherinneringen aan te passen, email templates aan te passen, bankrekeningen en voertuigen te registeren, jouw bedrijfslogo te uploaden voor jouw factuur en nog veel meer. Hierdoor sluit Boekhoudservice.nl aan bij de situatie van jouw zaak. Boekhouden zoals jij het prettig vindt!

OVER- OF INSTAPPEN IS SIMPEL, REGISTREER EN LAAT JE VERRASSEN!

Maak direct een account aan of login met jouw social account. Je krijgt direct 30 dagen gratis toegang!
Jouw bedrijfsgegevens
Alle informatie van jouw organisatie kun je wijzigen en opgeven. Denk aan adresinformatie, maar ook bijvoorbeeld bankrekeningen of een eventueel afwijkend factuuradres.
Labels
Labels worden door heel Boekhoudservice.nl gebruikt ter specificatie van bijvoorbeeld het soort uitgaven. Na registratie bij Boekhoudservice.nl krijg je een voor ingerichte set van labels. Deze standaard labels kun je niet aanpassen, wel heb je mogelijkheid om eigen labels toe te voegen.
BTW-aangifte
Specifieer het tijdvak van jouw BTW aangifte. En geeft daarnaast jouw voorkeur op voor het versturen van de BTW aangifte. Dit kan handmatig of automatisch. Indien je voor de laatste optie kiest versturen wij de BTW aangifte automatisch naar de Belastingdienst.
Layout voor offerte, factuur en betalingsherinnering
Wil je jouw eigen logo uploaden zodat deze op de factuur geplaatst wordt? Dit kan eenvoudig via de instellingen voor facturen. Hierbij heb je ook de mogelijkheid om de afzendergegevens van de te verzenden emails aan te passen. Wil je meer aanpassen? Dat kan. Je kunt alle onderdelen van de layout aanpassen, vertalen, ander logo plaatsen of zelfs een volledig ander handelsmerk hanteren.
E-mail templates
Voor offertes, facturen en betalingsherinneringen heb je de mogelijkheid om e-mail templates aan te passen en deze te voorzien van dynamische tekst die bij het versturen van de email worden aangevuld. Bijvoorbeeld een contactnaam of factuurnummer.