p

Inkomsten - Eenvoudig en digitaal factureren

Een factuur opstellen en versturen hoeft niet moeilijk te zijn. Boekhoudservice.nl maakt het makkelijk. Je hoeft alleen aan te geven naar welk contact de factuur gestuurd moet worden, wat de betaaltermijn is voor deze factuur en hoeveel er gefactureerd moet worden. Boekhoudservice.nl doet vervolgens de rest. Door te factureren via Boekhoudservice.nl krijgt jouw factuur automatisch een opvolgend factuurnummer. Ook wordt de factuur layout automatisch geregeld, zodat deze klopt en voldoet aan de EU-wetgeving.

OVER- OF INSTAPPEN IS SIMPEL, REGISTREER EN LAAT JE VERRASSEN!

Maak direct een account aan of login met jouw social account. Je krijgt direct 30 dagen gratis toegang!
Factuur versturen
Na het aanmaken van jouw factuur kun je deze eenvoudig versturen naar jouw contact. Dit kan per e-mail of handmatig. Hierbij download je de factuur en heb je de mogelijkheid deze te printen en per post te versturen.
Producten
Voor zowel het sturen van facturen als het registreren van facturen is het handig om een product vast te leggen. Een product kan zijn het tarief wat jij hebt afgesproken met een klant of een vast bedrag voor een bepaalde aanbieding of afspraak. Koppel producten aan contacten of maak algemene producten aan.
Bijlage bij factuur
Je hebt de mogelijkheid om één of meerdere bijlagen bij de factuur te plaatsen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een ondertekende urenstaat. Zodra je de factuur stuurt per email, wordt de bijlage meegestuurd.
Betalingsherinnering
Mocht een factuur niet op tijd betaald zijn, dan is er via Boekhoudservice.nl de mogelijkheid om eenvoudig een betalingsherinnering voor die factuur te sturen.
Creditfactuur
Het kan voorkomen dat een factuur niet klopt of geannuleerd moet worden. Hiervoor heb je de mogelijkheid om creditfacturen te sturen.