p

Dashboard - Inzicht in jouw zaak

Het dashboard geeft direct inzicht in de actuele stand van zaken van je bedrijf. In één oogopslag zie jij hoe jouw zaak er voor staat. Als je ingelogd hebt op Boekhoudservice.nl kom je terecht op het dashboard. Hier zie je jouw inkomsten & uitgaven over het hele jaar, openstaande inkomsten en openstaande uitgaven. Je ziet ook direct jouw resultaat van het huidige jaar en de actuele bank -en kassaldo's.

OVER- OF INSTAPPEN IS SIMPEL, REGISTREER EN LAAT JE VERRASSEN!

Maak direct een account aan of login met jouw social account. Je krijgt direct 30 dagen gratis toegang!
Inkomsten vs uitgaven
De grafiek op het dashboard toont in één oogopslag al jouw inkomsten uitgaven voor het hele jaar. Hierdoor heb je direct inzicht in hoe de verhouding tussen inkomsten en uitgaven is per maand voor het huidige jaar.
Openstaande inkomsten
Het controleren van openstaande facturen is eenvoudig dankzij het overzicht op o.a. het dashboard. Op basis van deze informatie kun je de beslissing nemen om bijvoorbeeld een betalingsherinnering naar een contact te sturen.
Openstaande uitgaven
Betaal alle facturen die je ontvangen hebt op tijd. Via openstaande uitgaven op het dashboard krijg je snel inzicht in welke uitgaven je nog moet betalen. Handig hierbij is de sortering betaaltermijn, zodat je direct kunt bepalen welke uitgaven als eerst betaald zullen worden.
Jouw resultaat
Nooit meer vraagtekens bij de resultaten van je bedrijf. Deze staan namelijk gewoon op jouw Boekhoudservice.nl dashboard!
Bank en kas
Ook de actuele bank en kassaldo's staan vermeld op het dashboard. Je krijgt hierdoor direct inzicht in de beschikbare financiële middelen van jouw zaak.