p

Contacten - bedrijven, consumenten en leveranciers

Contacten zijn de bedrijven, consumenten of leveranciers waarmee jij mee zaken doet. Denk hierbij aan klanten waarvoor jij werkt en waaraan je facturen stuurt en leveranciers waar jij je aankopen doet. Binnen Boekhoudservice.nl is het mogelijk om deze contacten vast te leggen, zodat je deze kunt gebruiken om een factuur te sturen of een uitgave bij vast te leggen. Om het jou zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij een koppeling gemaakt het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Je kunt hierdoor eenvoudig een contact opzoeken en daarna zelf de ontbrekende informatie aanvullen.

OVER- OF INSTAPPEN IS SIMPEL, REGISTREER EN LAAT JE VERRASSEN!

Maak direct een account aan of login met jouw social account. Je krijgt direct 30 dagen gratis toegang!
Al jouw contacten op één plek
Voeg alle contacten toe aan Boekhoudservice.nl en herbruik deze informatie door het hele systeem. Alle adres en aanvullende informatie kun je eenvoudig bewaren zodat je deze niet constant hoeft op te zoeken.
Handelsregister Kamer van Koophandel
Om het jou makkelijk te maken hebben wij een koppeling gemaakt met het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Hierdoor kun je eenvoudig contacten opzoeken en door deze te selecteren wordt alle adres informatie over genomen. Hierna kun je informatie zelf verder aanvullen.
Bedrijven, consumenten en leveranciers
Boekhoudservice.nl ondersteunt zowel klanten als leveranciers. Je kunt hiervoor de optie "toon bij inkomsten" of "toon bij uitgaven" gebruiken. Hierdoor selecteer je bij het maken van een inkomsten factuur of uitgave altijd de juiste contacten. Ook kun je een onderscheid aanbrengen tussen bedrijven en consumenten.
Betaalafspraken vastleggen
Bij contacten kun je eenvoudig betaalafspraken vastleggen. Dit betekent dat je het afgesproken betalingstermijn kunt vastleggen en ook kunt aangeven hoe jouw contact een eventuele factuur wil ontvangen (per email of handmatig). Ook kun je hier het juiste emailadres registreren waarnaar de factuur gestuurd zal worden.
Financiële informatie
Registreer financiële informatie van jouw contacten, zoals het BTW nummer of een bankrekeningnummer. Hierdoor hoef je deze informatie niet meer op te zoeken bij verzending of registratie van een factuur.