p

iPhone app nu beschikbaar

Veel zzp’ers beginnen uit passie: een passie voor hun werk, kennis of talent. Ze doen dat zelfstandig en dat biedt één groot voordeel. Ze kunnen zich vol storten op dat wat ze het allermooiste vinden: hun werk. Het voeren van een boekhouding is voor veel zzp’ers echter een noodzakelijk kwaad: het moet nu eenmaal. Toch is een volledige en sluitende boekhouding voor elke ondernemer van groot belang. Het uitbesteden ervan is een kostbare zaak en een beginnende zzp’er heeft vaak geen budget voor het inschakelen van een accountant.

Boekhoudservice.nl biedt de uitkomst: Boekhoudservice.nl is het alles-in-één-pakket voor onder andere inkomsten, uitgaven, financiën, btw-aangfite, contacten, urenregistratie, rittenregistratie en nog veel meer. Het programma, dat online kan worden gebruikt, voorziet in alle facetten van een complete boekhouding.

Nu beschikbaar in de iTunes App Store de app voor iPhone. Deze app stelt gebruikers in staat om met de camera van hun smartphone snel bonnetjes op te nemen in hun administratie.

Eerder deze maand kwam de app voor Android al beschikbaar. De Windows Phone app komt later deze maand beschikbaar.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Related Posts